Anställning

Advokatbyrån Omnia drivs i centralt belägna lokaler i Södertälje och har även mottagningskontor i Stockholm, Huddinge, Nyköping och Strängnäs. Vid byrån arbetar för närvarande fem advokater. Advokatbyrån är allmänpraktiserande och dess främsta tillämpningsområden är familjerätt och brottmål.

Vi söker nu en advokat/biträdande jurist för tillsvidaretjänst.

Vi söker en person med stor erfarenhet av de områden vi verkar inom. Fullgjord notarietjänstgöring och erfarenhet av bodelning och boutredning är särskilt meriterande. Vi välkomnar även ansökningar från advokater som har arbetat på affärsbyrå och vill byta bana. För att passa in hos oss ska du vara social, öppen och flexibel. Du ska vara beredd att arbeta inom alla byråns områden, med tyngdpunkt på brottmål, familjerätt, och asylrätt. Det är en fördel om du har B-körkort och bil och om du bor i Södertälje eller södra Stockholm.

Vi kan erbjuda ett lugnare arbetstempo och mer humana arbetstider än många andra advokatbyråer. Eftersom flera av oss har barn är vi måna om att det ska vara möjligt att kombinera arbete och fritid på ett bra sätt. Arbetet är också givande eftersom man får möjlighet till nära kontakter med klienter och arbetar med att hjälpa människor som har hamnat i olika svårigheter i livet.

OBS! Vi söker INTE nyutexaminerade jurister och kommer på grund av tidsbrist inte att besvara några sådana ansökningar. Ansökan ska ha kommit in till oss senast den 31 januari 2020 men skicka gärna ansökan snarast då vi kommer att bedöma ansökningar och genomföra intervjuer löpande och kommer att avsluta anställningsprocessen om vi hittar rätt person.

För rätt person finns det goda möjligheter till fast anställning och framtida delägarskap.

Dina ansökningshandlingar samt vidare frågor mailar du till: pia@advokatomnia.se.